Dabado

“World of Dabado” е пъзел/ролева инди игра с изометричен свят и множество двуизмерни логически нива. Играчът влиза в ролята на същество наречено Агомо, “случайно” попаднало в приказния свят наречен “Дабадо”. В играта ще преминеш през множество приключения, загадки, тайни места, мистични персонажи, странни противници и вълнуваща история. Уникалността на играта е в нейния ръчно рисуван арт стил, нестандартния и увликателен гейплей и позитивното въздействие върху играещия.

Играта ще се отличава със своя уникален визуален стил и нестандартен геймплей, в който често ще се възнаграждават действия, развиващи умението да се излиза извън рамките на стандартното мислене, тоест ще се поощрява взимането на смели решения на базата на интуицията. Също така ще представлява истинско предизвикателство за играчите стремящи се да разгадаят всички тайни и да подобрят своя точков резултат. Практически безкрайната възможност за преиграване на логическите нива ще дари играча с незабравими изживявания за дълго време.

Предимства на играта:

Увлекателен геймплей
Зарежда играча с позитивно настроение
Носител на ценни знания
Практически безкрайна възможност за преиграване
Стимулира логическото мислене
Разширява мирогледа
Уникален визуален стил

Магазинът е мястото, където играчът може да си купи различни благинки, улесняващи играта и отключващи различни функционалности.

Разработката на играта е разделена няколко етапа.
1: На първия етап ще има пълноценна световна карта с главен персонаж, 10 основни и 15 спомагателни логически нива пръснати по картата, както и кратка история.
2: Във втора версия ще се добавят още 3 основни и 19 спомагателни нива, магазин и онлайн класация и превод на няколко езика.
3: В третия финален етап ще се създаде пълноценна ролева система с противници, предмети умения, диалози, куестове, загадки, множество нови локации и т.н. Историята на играта ще достигне своята дълбочина.
Играта ще бъде пусната на пазара още с първата си версия и ще се допълва с регулярни ъпдейти.

Световната карта е изцяло рисувана на хартия с моливи и акварелни бои и всеки неин детайл е уникален. Този визуален стил предава особен чар на играта и носи естетична наслада и радостно настроение на играча. Създаването на радостно чувство по време на игра е една от основните ми цели.

Един от главните елементи на играта е историята, която плавно ще въвежда играча във фантастичния свят и личните преживявания на главния герой.

Всяко ниво ще представлява отделна практика, която главния герой овладява.

В играта ще има няколко типа нива като всеки тип ще има свой геймплей и уникалност. В основните нива (като това отгоре) играчът ще събира бонуси и ще трупа точков резултат, с който ще може да се запише в онлайн класацията.

В основните нива играчът използва градивни блокове, с които достига до желаните от него бонуси като изгражда различни конструкции.