Живата снимка на Христос

Две невероятни истории свързани със Сай Баба, разкрили истинския лик на Иссус Христос
Sai Baba

Съществуват интересни истории свързани с такъв легендарен човек, като Сатья Сай Баба. Много хора са чували за чудесата, които е извършвал приживе, както и за неговото учение. Но от всички негови чудеса някои наистина секват дъха!

Сатья Сай Баба – Wikipedia

Нека се спрем на две от тях. Това са две истории, в които Сай Баба материализира живия лик на Исус Христос върху няколко фотографии.
Има множество факти относно пребиваването на Исус Христос на Изток след неговото възкресение. В търсене на допълнителна информация доказваща тези факти две жени се отправили в Индия през 1988г. Една от жените се наричала Керъл Брюс, именно тя разказала на света своята вълнуваща история.

Jesus Christ Photo


Приятелката на Керъл – Барбара Макалей била дълбоко вярващ човек, погълнат от страданията на Христос. През 1985 година тя посетила Ашрама на Сай Баба в Индия. Основното събитие през деня там се наричало Даршан, когато Сай Баба минавал покрай събралите се хора и им дарявал своята благословия. По време на събитието Барбара се надявала, че Сай Баба ще благослови два нейни предмета – разпятие и черно-бяла снимка с лика на Христос, копие от Торинската плащаница.
Минавайки покрай нея Сай Баба взел само снимката, след това направил определени действия с ръцете си и лика на Христос от снимката започнал да изчезва, оставяйки след себе си един белия лист. След това отново извършил същите движения, като този път на белия лист започнал да се появява човешки лик, все едно лист фотохартия бил потопен в разтвор с проявител.
Резултата можете да видите на цветната снимка, където е изобразен възкръсналия Исус Христос с очи пълни с любов и състрадание.
По този начин с помощта на своите чудодейни сили Сай Баба вместо отпечатък на мъртвото лице, показал на света живия лик на Иссус. Удивително живите очи на силния духом човек в действителност трогват до дълбините на душата всеки видял фотографията.

Shroud of Turin

Торинската плащаница е християнска реликва от ленено платно, в която според преданието Йосиф от Ариматея увил тялото на Исус Христос след неговото разпятие. Торинската плащаница се съхранява в катедралата “Св. Йоан Кръстител” в Торино, откъдето носи и името си. Wikipedia

Jesus Christ Photo


На следващата снимка е изобразен Исус Христос на възраст 28-29 години, когато се връщал обратно в Йерусалим от дългото си пътешествие в Индия.
Тази снимка има не по-малко интересна история. В Ашрама на Сай Баба пристигнала група хора от Великобритания. В групата се намирала двойка, в която мъжът бил поклонник на учението на Сай а жената привърженик на християнската религия. Баба поканил двойката на интервю, като по време на беседата фотоапаратът на мъжа започнал от само себе си да щрака. След проявяването на филма, като групата се прибрала във Великобритания, на един от кадрите стоял лика на Исус. При следващото си идване в Индия, Сай Баба попитал двойката дали им е харесала снимката…


Чудесата на Сай Баба провокират най-различни реакции в хората. За тези, които са станали свидетели на неговите чудеса става ясно, че това не са просто фокуси. Но мнозина, често дори и бидейки свидетели на такова чудо, след определено време се поддават на своя скептичен ум, който започва да рисува нови теории и догадки относно видяното и да подлага на съмнение неопровержимите за онзи момент доказателства. Тъкмо затова е казано, че вярващия човек е нестабилен в своя избор, а този, който притежава Знание, притежава и дълбока увереност. В този ред на мисли книга “АллатРа” е много интересен пример, тъй като в нея са изложени уникални знания за света и човека, които повдигат осъзнаването и разширяват знанията на читателя, благодарение, на които съмненията започват да отстъпват място на увереността.

Soul Photo

Снимка на човешката душа и преходния процес на нейното изчезване от материалния свят

из книга“АллатРа”

Освен това в тази книга за пръв път в света е публикувана снимка на човешката Душа, заснета с помощта на съвременна техника! Любознателния и търсещ човек без много усилия ще се досети кой и как е заснел тази снимка. :) Ако ви е заинтересувал факта за наличието на такава уникална фотография, с удоволствие можем да ви предложим да свалите книгата при това абсолютно безплатно.