Дабаду

Играйте онлайн: Дабаду демо версия 0.3

Здравейте! Убеден съм, че “World of Dabado” ще има силен позитивем ефект върхуиграчите. За да завърша първа версия обаче са ми нужни средства. Всеки кйто има желание да помогне, било то с контакт на инвеститор или меценат, финансово участие или пък с умения по програмиране на C# и Unity, е добре дошъл. Можете да ми пишите на mazhlekov(at)gmail(dot)com.
Благодаря!

Светът на Дабаду е пъзел/ролева игра с дълбока история, необичаен приказен свят и множество двуизмерни пъзел нива. Играчът влиза в ролята на персонаж наречен Агомо, “случайно” попаднал в островната страна “Дабаду”. Той преминава през множество приключения, загадки, тайни места, десетки пъзел нива, мистични персонажи, сражава се с интелигентни противници за своята свобода и научава вълнуващи истории и Знание.

Играта се отличава със своя уникален визуален стил и нестандартен геймплей, в който често се възнаграждават действия излизащи извън рамките на стандартното мислене. Тя е истинско предизвикателство за играчите стремящи се да разгадаят всички тайни и да подобрят своя резултат. Практически безкрайната възможност за преиграване на логическите нива и подобряването на резултата дарява играча с незабравими изживявания за дълго време.

Предимства на играта:


– Позитивен геймплей;
– Уникален ръчно рисуван арт;
– Десетки логически нива, развиващи логическото мислене;
– Дълбока история, диалози и нелинейни куестове;
– Изследване;
– Уникални персонажи;
– Голяма възможност за преиграване.

Магазинът е мястото, където играчът може да си купи различни благинки, улесняващи играта и отключващи различни функционалности.

Разработката на играта е разделе на няколко етапа, което ми позволява още на ранен етап да представя версия за играене, която с времето ще обновявам и допълвам с ново съдържание. След първия етап на разработка на бял свят ще се появи “Dabado puzzles”, изцяло пъзел ориентирана игра. Тя ще съдържа десетки пъзел нива подредени в една цялостна приключенска кампания и ще представлява отделен проукт.

Втория етап е разработката на същинската игра – пъзел ролевата “World of Dabado”. В нея освен пъзелите ще е налична епична история, цял свят за изследваме, множество диалози, куествове, персонажи, противници и много други ролеви елементи. World of Dabado ще бъде разделена на минимум 3 версии, което ще ми позволи да пусна пълноценна ролева игра много преди да бъде изцяло завършена.

Играта ще се появи за PC, Мобилни устройства, Нинтендо Суич и други.

Световната карта е изцяло рисувана на хартия с моливи и акварелни бои и всеки неин детайл е уникален. Този визуален стил предава особен чар на играта и носи естетична наслада и радостно настроение на играча. Създаването на радостно чувство по време на игра е една от основните й цели.

Един от главните елементи на играта е историята, която плавно въвежда играча във фантастичния свят и личните преживявания на главния герой.

Всяко ниво представлява отделна практика, която главния герой овладява.

В играта има няколко типа нива като всеки тип притежава свой геймплей и уникалност: Основни Нива, Спомагателни Нива, Бонус Нива, Тайни Нива и Уникални Нива. В Основните Нива (като това отгоре) играчът събира бонуси, трупа точки и с общия резултат се записва в онлайн класацията.
Във всичко нива играчът използва градивни блокове, с които достига до желаните от него бонуси като изгражда различни конструкции.

Дабаду демо версия 0.3 – геймплей на Основно Ниво 1