Портали

Анимирания филм „Портали“ разказва за раждането на една Душа и нейното пътешествие в търсене на себе си. По време на своето пътешествие Тя преминава през множество светове и преживява множество метаморфози. Изминавайки дълъг път и хиляди трансформации, Душата достига своята крайна цел и разбира, че я очаква нов кръг от спиралата на еволюцията, че не е била сама нито за секунда, защото е частица от – Бога

„Портали“
късометражен анимиран филм
визия & идея: Виктор Мъ’жлеков
режисура & сценарий: Симеон Сокеров
музика: Дончо Генов & Анелия Павлова, финална песен: Hap-Hej by DVA – Jan Kratochvil and Barbora Kratochvilova
скрипт: Радослав Камбуров
моделиране, текстури & шейдер : Данаил Ников, Симеон Сокеров, Радосвет Михтарски, Виктор Мъ’жлеков
анимация: Веселин Кушев
технически директор: Благой Костов, Симеон Сокеров
монтаж: Симеон Сокеров, Благой Костов

Порталите са олицетворение на прехода от една опитност към друга, опитността като основна съставляваща формираща нашето целенасочено пътуване. Осъзнавайки простичкото нещо, че всичко се променя, превръща нашето пътуване във вълнуващо приключение. Целта на филма е да докосне Душата на зрителя и да му помогне да осъзнае своята Божествена природа.

Кадри от филма
Рендери

Viktor Mazhlekov's PORTALS

Viktor Mazhlekov's PORTALS

Viktor Mazhlekov's PORTALS

Viktor Mazhlekov's PORTALS

Viktor Mazhlekov's PORTALS

Анимирания CG филм “Портали” е по идея и картини на Виктор Мъ’жлеков и се осъществява с подкрепата на Chaos Group и от Студио Сокеров. Филма е с времетраене приблизително 9мин. Действието се развива в един фантастичен свят на автора, които създава и историята. Анимирания филм е направен със съвместните усилия на Виктор Мъ’жлеков и аниматора Симеон Сокеров, който също така е и режисьор на филма. Всички това не би било възможно без финансовата подкрепа на Chaos Group и техния рендер V-Ray.