Западен Сибир – новият Ноев ковчег

Предсказания за това, как славяните ще спасят човечеството, а Западен Сибир ще стане техен дом
Western Siberia the new Noah arch

През 1945 година знаменития американски ясновидец Едгар Кейси (1877-1945) предсказал, че в резултат на глобален катаклизъм, заради човешкото невежество и ниското ниво на осъзнатост на хората ще бъдат потопени голяма част от Северна и Южна Америка, Англия, Япония. Земетресения и вълни цунами ще унищожат цели държави. Като очакваните катаклизми най-малко ще засегнат територията на днешна Русия, а възраждането на цивилизацията ще започне в западен Сибир, който е призван да стане Ноевия ковчег за хората…

Намиращ се в изменено състояние на съзнанието (транс), Кейси реейки се високо над земята видял градовете по бреговете на Америка и Япония лежащи в руини, от градове, като Сан-Франциско и Лос-Анджелис, цяла Северна Европа не останало нищо. Причина за това бедствие станал катаклизъм – раздвижване на тектоничните плочи дълбоко под океаните.

Кейси утвърждавал, че в навечерието на Световния потоп ще се възобнови действието на вулканите Визуви, Пеле и Мартинка в Карибско море. След което, рязко ще се увеличи броя на земетресенията на планетата. Масовото раздвижване на земната кора ще се смята, като преломен момент три месеца след, който ще започнат свръх мощни катаклизми. Още един признак за наближаващата опасност ще бъде повишената сеизмична активност в Тихия океан. „Когато започнат първите колебания в Южно море и стане забележим издигането или понижаването на това, което е напротив или в Средиземноморието, в района на Етна, тогава ще разберем, че всичко е започнало“ – пише пророка.

Кейси пише, че приближаващата планетарна катастрофа ще бъде подобна на частичен край на света, който няма да засегне масивната континентална плоча разположена в територията на Русия. „…Именно на нея, Русия, е отсъдено да стане началото на нова човешка цивилизация на нашата планета.“

Western Siberia the new Noah arch

Колкото и да е удивително, но предсказанията на Кейси се припокриват с учението на друг ясновидец и чудотворец – Сатия Сай Баба, появил се в Индия в 1926 година (за който писахме преди време). Учениците му утвърждават, че самия Сай Баба е призван да започне установяването на „златния век“ – обединението на човечеството в едно братско семейство. Самият Сатия Сай Баба разказвал, че в центъра на Сибир в дълбока древност съществувал храм Ханумана, като жреците на храма използвали магически кристал, изпратен от космоса, способен повдигането на духовното ниво на хората.

Твърдението, че този храм се намира не къде да е а именно в близост със сибирското селце Окунево на дъното на езеро Шайтан е изказал известния изследовател на природни аномалии – писателя и журналист Михаил Речкин. Той е организирал няколко експедиции с цел изучаването тези феномени и на основата на събраните материали е написал книгата „Окуневския ковчег“. По негово мнение на територията на днешен Западен Сибир е съществувала древна цивилизация, при това в района на Окунево дълбоко под земята е разположен древен храм…

„Мислещия Кристал“ – главния талисман на храма – това е скъпоценност от неземно естество с височина около метър и половина. Кристала има осем страни и е необичайно красив. По време на катаклизъм храма е потънал и се е запазил в своята цялост. Когато го намерят, енергията акумулирана в продължение на хиляди години ще покрие като енергийно мантия цял Западен Сибир. С помощта на кристала хората ще могат да комуникират с други обитатели от различни светове. Поради факта, че човечеството стои на ръба на самоунищожението значението на кристала за днешната цивилизация е огромно, в него се крие нашето спасение.

Друг пророк разказващ за гибелта на човечеството е великия пророк Нострадамус (1503-1566), той твърди, че бедите надвиснали на човечеството ще заобиколят Татария (днешна Русия). Неговите видения били допълнени от друг велик лечител, алхимик, философ и ясновидец Парацелз (1493-1541), който предсказал: „народа, който Херодот нарича Хиперборейци (живеещи отвъд планина Урал, в днешно време Московчани)… ще познае страшен упадък и невероятен разцвет. Не се съблазнявайте от неговото бедствено положение… Хиперборейцте ще преживеят три падения и три възхода… В тяхната земя… В тази страна на Хипербойци ще заблести Великия Кръст. Това ще се случи през 2041! Този кръст ще видят всички жители на Земята. Тогава ще настане Златния век“

Великото бъдеще на Западен Сибир в своето време е предсказал е руският мислител и ясновидец Данаил Андреев, автор на известната книга „Роза и мир“. Той предрекъл, че при настъпването на глобалната катастрофа всички искрено вярващи ще се съберат в Сибир.
И накрая, Макс Хейндел (1865-1919) почти сто години назад предсказал великата мисия на Русия в третото хилядолетие. Ето неговата астрологическа прогноза: „С настъпването на Уран в знака на Водолея руския народ и славянската раса, като цяло ще достигнат степента на духовно си развитие, която ще ги предвижи към едно ново по-високо състояние от сегашното. Духовността трябва да се развива наравно с интелекта и чрез интелекта. Съществуването на славянската цивилизация ще бъде краткотрайно, но в периода на своето съществуване ще бъде велика и радостна, понеже ще произлезе от велика трагедия и неизброими страдания. А закона за компенсацията ще приведе на свое време към противоположното. От славяните ще произлезе народ, който ще образува последната от расите на арийската епоха. Славяните ще бъдат фундамента към развитието на шестата раса.“
На свой ред именития немски философ Освалд Шпенглер (1880-1936) е предсказал появата на „Руско-Сибирската култура“

И в едно от древните тибетски пророчества се дават указания, че: „Северна Шамбала (Сибир) ще изиграе важна роля в спасението на човешкия род, когато настъпи този момент“. Нещо повече „милиони хора от различни континенти ще се придвижат към това място в търсене на своето спасение“.

Ако погледнем към пророчествата на Ванга, то още през 1979 година тя е описала бъдещето на Руси така: „Сега Русия се нарича съюз. Но ще се върне старата Русия, и ще се нарича така както при светия Сергий. Всички ще признаят нейното духовно превъзходство, дори и Америка.“ И в това време Ванга също предсказва нещо, което е изглеждало невъзможно: „Социализма ще се завърне, но с ново лице. Отново ще има Съветски Съюз но обновен. Отново ще има земеделски кооперации…“.

Ето какво пише писателката и пророчица Анастасия Нових:

- Лично на мен ми се струва, че по лошо от разпада на Съюза, моята родина по-лошо не може да се случи. Даже катаклизмите не са толкова страшни, – произнесе Сергей.

- За съжаление, – отговори Сенсей, – хората ги очакват такива изпитания, които дай боже да успеят да преминат! А това, което се отнася за славянските територии, по скоро те ще се превърнат в спасителен пояс за мнозина бежанци от целия свят търсещи спасение от климатичните промени. И особено на тази територии ще хвърлят око Архонтите, като на апетитно парче сладкиш. С всички средства те ще се опитват да завладеят тези земи и да им станат господари. Ще инвестират в закупуването на земя големи средства, понеже прекрасно разбират, че парите скоро няма да имат никаква стойност. С хартийки едва ли ще може да се нахраниш. Парите ще изгубят своята значимост. На кого например ще са му необходими долари ако самата Америка я няма? Така, че можете да не спестявате пари за своите старини, – усмихна се Сенсей, задържайки поглед на Николай Андреевич.

– Много скоро ще настъпят времена, когато единствена материална стойност ще представлява храната, топлината и покрива над главата. Но и това, разбира се ще бъде временно явление, както всичко на този свят. Когато хората изгубят своите материални ценности заради, които са живеели, то ще почувстват на себе си и ще разберат важността от придобиването на духовни богатства при това колкото се може по скоро.

- И след малка пауза добави: – Планетата я чакат сериозни и големи катаклизми. И само духовното обединение на славяните, ядрото, на които ще бъде Русия, Украйна и Беларус, ще могат да спасят и да помогнат да оцелеят на много хора от цял свят. Доколкото славяните – това са последната останала духовна опора в света, способни са да спасят както себе си така и човечеството. В противен случай, ако в човешкия свят продължи да се съхранява доминацията на Животинското, което естествено ще се опита да разцепи славяните, да ги скара едни с други и да ги превърне в роби на своето Его, в историята на тази цивилизация ще се сложи окончателна точка…

Пред очите ми, все едно съм жив свидетел, отново изникнаха картини на глобална катастрофа, които видях в Храма. Света за съвсем кратко време се сриваше. Много хора загиваха застигнати от гнева на природата. Аз чувствах че този свят се опитваше да запаси равновесие на ръба на огромна пропаст. И отлично разбирах, че в тази мелачка от природни катаклизми и човешка злоба шансовете за оцеляване на всички хора са сведени до минимум, в това число и мен. Това изострящо се чувство за неизбежна гибел ми придаваше нов импулс за живот, и усещане за ценност на всеки изживян миг. И ми се искаше само едно: да изживея тези последни мигове с максимална полза за своята душа, в името на Бог и за благото на хората.

Откъс от книгата на Анастасия Нових – Езоосмоз


С отчет на всичко казано, научните данни и информацията получена с помощта на много хора, притежаващи свръх сетивни способности, ситуация, която се прогнозира е, че в близките пет години всички стоящи пред човечеството проблеми ще отстъпят на заден план. Тогава на първо място ще излезе проблема за Оцеляването!

Неслучайно толкова велики хора с невероятни умения са предсказали тези събития. Струва си не само да се замислим, но и да предприемем реални действия, понеже скоро може и да е късно!

Източник: www.sokrovennik.ru